Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Mágneses formában készült pisztáciás-amarettós bonbon

2013.01.13. 11:19 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

Az első próbálkozás mágneses polikarbonát formában. Azonnal megkedveltem mivel a sok szép transzfefóliával nagyon dekoratív bonbonokat tudunk készíteni. A krémet tejszínből főztem, tettem bele fehércsokit, pisztáciamasszát és amarettó likőrt. Márványon tábláztam, de ha…

Címkék: bonbon
süti beállítások módosítása