Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Mágneses formában készült pisztáciás-amarettós bonbon

2013.01.13. 11:19 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

100_2592.jpg

Az első próbálkozás mágneses polikarbonát formában. Azonnal megkedveltem mivel a sok szép transzfefóliával nagyon dekoratív bonbonokat tudunk készíteni. A krémet tejszínből főztem, tettem bele fehércsokit, pisztáciamasszát és amarettó likőrt. Márványon tábláztam, de ha valakinek nincs márványlapja otthon akkor egy éjszakára hűtőben pihenteti a krémet és másnap használja fel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bonbon
süti beállítások módosítása