Az első próbálkozás mágneses polikarbonát formában. Azonnal megkedveltem mivel a sok szép transzfefóliával nagyon dekoratív bonbonokat tudunk készíteni. A krémet tejszínből főztem, tettem bele fehércsokit, pisztáciamasszát és amarettó likőrt. Márványon tábláztam, de ha valakinek nincs márványlapja otthon akkor egy éjszakára hűtőben pihenteti a krémet és másnap használja fel.
Mágneses formában készült pisztáciás-amarettós bonbon
2013.01.13. 11:19 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.