Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Baileys-karamell, pisztáciás és epres trüffel készítése

2012.11.19. 03:38 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

100_2061.jpg

Tegnap résztvettem egy haladó csokoládé kurzuson ami hatalmas élmény volt, ezúton is köszönöm a csokoládé mesternek Haraszti Andronak a türelmét és a tanultakat, valamint a csoporttársaimnak a jó hangulatú délutánt.Háromféle trüffelt készítettünk egy baileys-karamell krémeset egy pisztáciásat és egy  epreset. Mindhárom nagyon finom.Temperált csokoládéból gömb alakú csokoládé korpuszokat készítettünk és ezekbe töltöttük bele a finom krémeket, majd kettőt összeillesztettünk és végül csokoládéval maszkíroztuk, utána az epreset és a pisztáciásat paníroztuk a baileys-karamell trüffelt pedig tüskéztük. Itthon a család nagyon meg volt elégedve az eredménnyel.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bonbon
süti beállítások módosítása