Tegnap résztvettem egy haladó csokoládé kurzuson ami hatalmas élmény volt, ezúton is köszönöm a csokoládé mesternek Haraszti Andronak a türelmét és a tanultakat, valamint a csoporttársaimnak a jó hangulatú délutánt.Háromféle trüffelt készítettünk egy baileys-karamell krémeset egy pisztáciásat és egy epreset. Mindhárom nagyon finom.Temperált csokoládéból gömb alakú csokoládé korpuszokat készítettünk és ezekbe töltöttük bele a finom krémeket, majd kettőt összeillesztettünk és végül csokoládéval maszkíroztuk, utána az epreset és a pisztáciásat paníroztuk a baileys-karamell trüffelt pedig tüskéztük. Itthon a család nagyon meg volt elégedve az eredménnyel.)
Baileys-karamell, pisztáciás és epres trüffel készítése
2012.11.19. 03:38 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.