Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Első saját bonbon (házi krémtúróval töltve)

2012.10.03. 13:03 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

1.jpg

A tanfolyamon egyszerűbbnek tűnt az elkészítés de végül otthon is megbirkóztam vele. Belga tejcsokoládét használtam hozzá és házilag készítettem el a krémtúrós tölteléket. Két kisgyerkőcöm részére készítettem a finomságot.

A csokoládét temperálás után beletöltöttem a formába, majd amikor a csokoládéhüvelyek elváltak a formától belekerült a túród töltelék, kicsit dermesztettem azzal is és utána talpaztam őket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bonbon
süti beállítások módosítása