A bonbon készítő tanfolyam végeredménye látható. A tanfolyam nagyon nagy élmény volt, rengeteg új hasznos dolgot tanultunk amit ezúton is köszönök az oktatónak! Táblázással elkészítettük a tejszínből és valódi csokoládéból készült rumos-diós trüffelkrémet, megtanultuk a csokoládét temperálni, bonbon hüvelyeket elkészíteni, tölteni és talpazni. Sajnos a dobozban való szállítás nem tett túl jót a készterméknek, de az ízük kárpótol mindenért! Háromféle töltelékkel töltöttük őket: a már leírt trüffelkrém, marcipán amit mézes barackpálinkával ízesítettünk valamint marcipános Tokaji szamorodnis töltelék.
Csokoládé iskola 2 (bonbon készítés)
2012.09.30. 15:33 | Ludvai Anita | 1 komment
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
DKata001 2012.10.11. 13:29:11
:-))) Nagyon ügyes vagy!!!