Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Csokoládé iskola 2 (bonbon készítés)

2012.09.30. 15:33 | Ludvai Anita | 1 komment

100_1570.jpg

A bonbon készítő tanfolyam végeredménye látható. A tanfolyam nagyon nagy élmény volt, rengeteg új hasznos dolgot tanultunk amit ezúton is köszönök az oktatónak! Táblázással elkészítettük a tejszínből és valódi csokoládéból készült rumos-diós trüffelkrémet, megtanultuk a csokoládét temperálni,  bonbon hüvelyeket elkészíteni, tölteni és talpazni. Sajnos a dobozban való szállítás nem tett túl jót a készterméknek, de az ízük kárpótol mindenért! Háromféle töltelékkel töltöttük őket: a már leírt trüffelkrém, marcipán amit mézes barackpálinkával ízesítettünk valamint marcipános Tokaji szamorodnis töltelék.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DKata001 2012.10.11. 13:29:11

Na ez már sok!!! Nem elég, hogy egyre jobb képeket teszel fel, a leírásokban nemes egyszerűséggel ömleszted a gyanútlan olvasóra a töltelékek összetételét. Szóval mindenkinek azt javaslom, hogy csak óvatosan nézelődjön az oldaladon, mert mellékhatásként olthatatlan édességvágy tünetei jelentkezhetnek ...azonnal.
:-))) Nagyon ügyes vagy!!!
Címkék: bonbon
süti beállítások módosítása