A receptet nagymamától kaptam, a családom imádja ezért megleptem őket egy pitével.
A tésztához 3/4 Ráma margarin, 1 pohár (2 dl) tejföl, három tojássárga, csipet só, csipet porcukor, 1 csomag sütőpor, liszt amennyit felvesz.
Az almát mindenki ízlés szerinti mennyiségben teheti bele, én egy kicsit meg szoktam dinsztelni cukorral és őrölt fahéjjal. Csak annyira, hogy a leve kicsit elfőjön. A végeredmény a képen látható.
Nagyi tuti almáspitéje
2012.09.29. 14:38 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.