Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Szív torta

2012.08.09. 14:43 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

100_1314.jpg

Tegnapi nap újabb két tortát készítettem az Ász táborosoknak az egyik egy főzött csokikrémes szív torta vaníliás piskótából, fondant-tal burkolva és díszítve. A tortát Balázs Ágnes és Gáspár András lánya Bianka kapta a születésnapjára. Annyi kérés volt a tortával kapcsolatosan, hogy fehér és piros legyen a színvilága és a tetején legyen egy szív amibe a Bibi és Adam felirat kerül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: forma torta
süti beállítások módosítása