Röviden az oldalamról:

Májusban találtam rá az Interneten Ditta segítségével a nyújtható fondant receptjére, ezúton is köszönöm Neki. Azóta hobbivá nőtte ki magát a különböző torták készítése.. A torták mellet kiemelt szerepet kap a bonbonkészítés is, mert nagyon érdekel hogyan lehet igazán finom bonbont készíteni otthon. Jó nézelődést kívánok mindenkinek az oldalon.

Indafotó képek

Házi konyakos meggy

2013.02.13. 17:50 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

A csokoládé alatt vékony marcipánréteg található és abban van az alkoholos meggy.

Címkék: bonbon

Krémmeggyes

2013.02.13. 17:47 | Ludvai Anita | Szólj hozzá!

A marcipánkéreg alatt alkoholos meggy és párizsi krém bújik meg, kívülről étcsokoládéba mártva.

Címkék: bonbon
süti beállítások módosítása